29.03.16

SINIRLARI AŞAN 1000’İ AŞKIN ÖĞRENCİ, SINIRSIZ EĞLENCE GÜNÜNDE BULUŞTU

İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Vialand Tema Park iş birliğinde düzenlenen organizasyonla 1000’i aşkın Suriyeli çocuk, Vialand Tema Park’ta “Sınırsız Kardeşlik Sınırsız Eğlence Projesinde” buluştu. Geçici Eğitim Merkezleri’nde eğitim gören Suriyeli öğrenciler, Mihar Tur’un sağladığı ücretsiz servisler ile sabah erken saatlerde geldikleri Vialand’de belki de ilk kez Tema Park eğlencesiyle tanıştı. Binlerce Suriyeli çocuk, 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi dördüncü Roller Coaster’ı “Nefeskesen”de ve bu yıl Park’a yeni eklenen Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema ve simülasyon ünitelerinde heyecan dolu anlar yaşarken, Fatih’in Rüyası ve İstanbul’un Sırları ünitelerinde İstanbul’un tarihini muhteşem bir teknoloji eşliğinde yaşayarak öğrendi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vialand Tema Park iş birliği ile düzenlenen organizasyonla, 1000’i aşkın Suriye’li öğrenci, “Sınırsız Kardeşlik Sınırsız Eğlence Projesinde” buluştu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün İstanbul’un çeşitli semtlerinde kurduğu 67 Geçici Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Suriyeli öğrenciler, sabah erken saatlerde giriş yaptıkları Vialand Tema Park’ta gün boyu eğlendiler. Geçici Eğitim Merkezleri’nde başta Türkçe olmak üzere temel ders eğitimleri alan çocukların, İstanbul yaşamına adapte olmaları için bilişsel ve psikomotor becerilerini arttırmaya yönelik olarak Vialand Tema Park iş birliği ile düzenlenen bu gezi, çocukları çok mutlu etti.

Vialand Tema Park’ın İstanbul’un gizemli tarihini muhteşem bir teknolojiyle buluşturduğu “İstanbul’un Sırları” ve İstanbul’un Fethine doğru unutulmaz bir yolculuk yaşatan “Fatih’in Rüyası” ünitelerini deneyimleyen Suriyeli öğrenciler, başta 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan dünyanın en iyi dördüncü Roller Coaster’ı “Nefeskesen” olmak üzere Vialand’in sunduğu tüm eğlence olanaklarından sınırsızca yararlandılar.